Het is al vaak duidelijk geweest dat in geval van een verbouwing de mensen (zowel particulieren als bedrijven) het heft graag zelf in handen nemen; uit kostenbesparing en iedereen heeft immers wel eens iets verbouwd thuis dus kunnen we allemaal met aannemers en vaklieden omgaan. Vaak komen deze mensen van een koude kermis thuis; de vaklieden doen hun werk zonder enige onderlinge afstemming, de opdrachtgever heeft geen tijd meer voor eigen werk, werkzaamheden lopen door elkaar, leveringen worden maar deels of niet op tijd uitgeleverd. Al gauw lopen tijd en kosten uit de hand en is de hele situatie voor alle betrokkenen een onaangenaam project. Beter doen waar je goed in bent en anderen inzetten om jouw hierbij aan te vullen en/of te ondersteunen.

De Bondt Projectregie kan het hele traject op zich nemen en begeleiden. Van plan van eisen en ontwerp tot de werkelijke realisatie en de bijbehorende planning. Al dan niet samen met een eigen netwerk van uitvoerders en inrichters. Maar ook voor een deeltraject is het bureau inzetbaar. De Bondt bewaakt, begeleidt en stuurt het project aan; ontzorgt de opdrachtgever door de regie in handen te nemen. Ondertussen blijft de opdrachtgever te allen tijde op de hoogte van de gangvan zaken.

Karen de Bondt volgde opleiding Bouwkunde en Huisvestingskunde en rondde de studie Projectarchitectuur CUM LAUDE af.

Karen beschikt over een jarenlange ervaring; ze werkte onder andere bij Mibra, Staalinterieur en Gispen als accountmanager en projectleider in kantoorinrichtingen. Ze realiseerde projecten in het onderwijs (onder andere een basisschool in Zaltbommel en Aalst), de zorg (bijvoorbeeld BNT Consult Zaltbommel), de overheid (diverse gemeenten) en kantoren (als NLR, Sony Hilversum en DNW Marknesse). Deze ervaring wordt geschraagd door een uitstekende kennis van akoestiek, ergonomie en arbowet-technische zaken. Ook de strenge NEN-normeringen waaraan werkgevers moeten voldoen kennen voor haar geen geheimen.