BINNENKORT MEER OP DEZE SITE

Mijn naam is Karen de Bondt, ik ben interieurontwerper voor werk- en woonomgevingen. Als kunstschilder schilder ik vooral portretten in opdracht. Heerlijk mensen te kunnen schilderen in hun kenmerkende houding. De olieverfschilderijen hangen in mijn ATELIERHUIS. De meeste portretten zijn vanzelfsprekend bij de opdrachtgevers. Ik hoop ze spoedig op deze nieuwe site te kunnen totnen…nog even geduld.

Mijn ATELIERHUIS bevindt zich aan de Molenwal 7A te Zaltbommel.

Deze site is even “under construction”. Voorlopig is mijn werk wel zichtbaar via Instagram en Facebook. Wilt u mijn werk in het echt zien of heeft u een vraag?

U kunt mij gerust bellen voor meer info via nul zes 39 85 43 04

Ik maak deel uit van het Kunstrondje Zaltbommel, dat iedere eerste zondag van de maand plaats vindt. U bent dan van harte welkom mijn ATELIERHUIS te bezoeken tussen 13:00 en 17:00uur. Voor een ander moment kunt u een afspraak maken via het nummer hierboven.

Vernis Portretten Hugo en Sophie juni 2023