KANTOOR ALS NIEUW
herinrichting kantoor Rossum

Er werd mij gevraagd om het kantoor van de stichting STROOMM in Rossum een eigen identiteit te geven met behoud van het bestaande meubilair. Eenmaal aan tafel werd duidelijk dat de medewerkers niet alleen de uitstraling maar ook de indeling problematisch vonden. Het meubilair werd door mij, aan de hand van een, met de gebruikers samengesteld, programma van eisen, opnieuw geplaatst. Uiteindelijk is meer ruimte beschikbaar en dus plaats voor een aangename algemene, multifunctionele ruimte. Deze ruimte zal ook plaats bieden aan de mensen die slechts 1 of 2 keer per week komen werken. Deze algemene ruimte moet een eigen karakter krijgen die de kernwaarden van deze stichting moeten onderstrepen. Sfeerverlichting, vloerbekleding, een aangename zithoek en een sta-/zitwerplek. Alle kantoren krijgen een eigenwijze rode bureaulamp en één behangen muur als knipoog naar de algemene ruimte. In de hal wordt de naam van de stichting onderscheidend groot geplaatst.