CHIROPRACTIE
DEN BOSCH

renovatie basisplan, kleur licht en inrichting

De Chiropractiepraktijk in Den Bosch had verbouwingsplannen en had al veel mensen en partijen om hulp gevraagd. Met een stapel aan informatie, bestaand meubilair en aangedragen materialen en ideen, konden ze de bomen door het bos niet meer zien.
Er werd mij, Karen de Bondt, gevraagd het bestuur van de praktijk hierin te adviseren. Ik stelde voor een basisplan te maken met richtlijnen waaraan de inrichting zou moeten voldoen en aan de hand waarvan de uitstraling van niet de gehele praktijk, maar ook de website, n totaalbeeld zou gaan vormen.
Uitgangspunten waren een paar bestaande Eames stoelen en de kleur (appeltjes-) groen.
Ik maakte een totaalplan voor de praktijk dat als onderlegger voor de verbouwing zou dienen. Zo toverde het team van chiropractie Den Bosch, aan de hand van dit plan, hun werkomgeving om tot een aangename eigenzinnige praktijk.